Champions League: Στις καθυστερήσεις η Γαλατά με ηγέτη Ικάρντι

Η Γαλατά νίκησε με γκολ στις καθυστερήσεις στη Νορβηγία την Μόλντε 3-2 και είναι έτοιμη για ομίλους. Μακάμπι Χάιφα και Γιουνγκ Μπόις έμειναν στο 0-0

Champions League: Στις καθυστερήσεις η Γαλατά με ηγέτη Ικάρντι

Η Γαλατά με γκολ στις καθυστερήσεις πήρε μεγάλη νίκη στη Νορβηγία επί της Μόλντε με 3-2 για τα play offs του Champions League και είναι κοντά στην πρόκριση για τους ομίλους, ενώ Μακάμπι Χάιφα και Γιούνγκ Μπόις έμειναν στο 0-0 και η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει στην Ελβετία.

Τα αποτελέσματα:

Μόλντε-Γαλατά 2-3

Μακάμπι Χάιφα-Γιούνγκ Μπόις 0-0

Οι Τούρκοι βρέθηκαν να χάνουν από νωρίς στη Νορβηγία από την Μόλντε με γκολ του Έλινγκσεν στο 8' αλλά απάντησαν με τον Ολιβέιρα στο 25' και με ένα φανταστικό σουτ του Ικάρντι στο 29'. Όμως η Μόλντε μπόρεσε να ισοφαρίσει στην επανάληψη με τον Χάουγκαν στο 56' και είχε ευκαιρίες για τη νίκη, όμως η Γαλατά με δημιουργό τον Ικάρντι και σκόρερ τον Μίντζο στις καθυστερήσεις έφυγε με το μεγάλο προβάδισμα.

Στη Χάιφα η Μακάμπι και η Γιούνγκ Μπόις δεν είχαν πολλές φάσεις και δεν μπόρεσαν να βρουν γκολ με το αποτέλεσμα να ευνοεί την ελβετική ομάδα που ήταν περισσότερο απειλητική αλλά άστοχη.