Πινέδα: «Όνειρο το Champions League - Συνεχίζουμε να προσπαθούμε ως σύνολο»

Σε Μέσο της πατρίδας του μίλησε ο Ορμπελίν Πινέδα με την ήττα της ΑΕΚ στην Αμβέρσα από την Αντβέρπ.

Πινέδα: «Όνειρο το Champions League - Συνεχίζουμε να προσπαθούμε ως σύνολο»

Στην Αμβέρσα για την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Αντβέρπ για τα play-off του Champions League βρέθηκε το «TNT Sports».

Το Μέσο του Μεξικό μίλησε με τον Ορμπελίν Πινέδα μετά το ματς με τον άσο της ΑΕΚ να αναφέρεται στο όνειρο του Champions League, την προσαρμογή του στην Αθήνα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Πισάρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όλα μου έρχονται στο μυαλό, γιατί όπως είπα και την προηγούμενη ημέρα από τον αγώνα, άκουγα τον ύμνο του Champions League στο σπίτι μου και τώρα στην πραγματικότητα. Είσαι εκεί στο γήπεδο και ακούς τον ύμνο από κοντά. Ακούς τους ανθρώπους, τους συναδέλφους μου. Είναι κάτι το υπέροχο. Γι’ αυτό και το χαμόγελο της ημέρας οφείλεται σε αυτό. Στο να απολαύσεις αυτά τα παιχνίδια και να κάνεις το επόμενο βήμα, που είναι το επόμενο παιχνίδι», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην Ελλάδα μου έχουν συμπεριφερθεί πολύ καλά. Τόσο ο κόσμος, όσο και οι συμπαίκτες μου με έχουν στηρίξει. Είμαι ένας απ’ αυτούς, που προσπαθώ να βελτιωθώ και να συνεισφέρω το δικό μου κομμάτι. Είμαστε μία ομάδα και ως σύνολο θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Κλείνοντας μίλησε για τον Πισάρο: «Τα πάει πολύ καλά. Ετοιμάζεται. Νομίζω ότι συνηθίζει. Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα: Η προσαρμογή ενός παίκτη, όταν έρχεται από το εξωτερικό, να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τα πάει πολύ καλά και ελπίζουμε να τον δούμε σύντομα στο γήπεδο για να μας βοηθήσει».