Γιάνσεν: «Mας περιμένουν 90 πυρετώδη λεπτά στην Αθήνα»

Ο σκόρερ της Αντβέρπ, Βίνσεντ Γιάνσεν, αναφέρθηκε στον αγώνα ρεβάνς της ομάδας του με αντίπαλο την ΑΕΚ στην «ΟΠΑΠ Αρένα» για τα πλέι-οφ του Champions League.

Γιάνσεν: «Mας περιμένουν 90 πυρετώδη λεπτά στην Αθήνα»

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Βίνσεντ Γιάνσεν για τη νίκη (1-0) της Αντβέρπ επί της ΑΕΚ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα πλέι-οφ του Champions League.

Ο 20χρονος Ολλανδός επιθετικός, που πέτυχε το «χρυσό» γκολ της ομάδας του στο παιχνίδι, αναφέρθηκε επίσης στον αγώνα ρεβάνς με την «Ένωση» στην «ΟΠΑΠ Αρένα», που θα κρίνει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι ειδικά από τη στιγμή που μείναμε με 10 παίκτες. Το υπόλοιπο του αγώνα ήταν μια μάχη επιβίωσης, αλλά τα καταφέραμε. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο στις στιγμές που βγήκαμε στην κόντρα.

Παλέψαμε πολύ σκληρά γι’ αυτό το αποτέλεσμα και το κάναμε σαν ομάδα. Θα μπορούσαμε να βρισκόμασταν τώρα σε καλύτερο σημείο, αλλά και σε πολύ χειρότερο. Η ΑΕΚ είναι μια επικίνδυνη ομάδα και μας περιμένουν 90 πυρετώδη λεπτά στην Αθήνα, αλλά είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό», επεσήμανε σχετικά.