Η Αντβέρπ προσγείωσε την ΑΕΚ, μετά την απογείωση με την Ντιναμό

Η Αντβέρπ δεν είναι Βραζιλία αλλά και η ΑΕΚ δεν έγινε από τη μια ημέρα στην άλλη υπερομάδα και αυτό το κατάλαβαν όλοι στην Αμβέρσα.

Η Αντβέρπ προσγείωσε την ΑΕΚ, μετά την απογείωση με την Ντιναμό

«Ψήλωσε» η ΑΕΚ και είναι λογικό μετά τον αποκλεισμό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και το θρίλερ του Σαββάτου στην «OPAP Arena», αλλά ήρθε γρήγορα η Αντβέρπ για να προσγειώσει τον «κιτρινόμαυρο» οργανισμό.

Ναι, η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες για να σκοράρει στην Αμβέρσα αλλά εάν μείνει εκεί, τότε θα βλέπει το σεντόνι από την τηλεόραση.

Η Αντβέρπ δεν είναι Βραζιλία και μπορεί να μην διαθέτει παίκτες που είχε στο ρόστερ της για παράδειγμα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αλλά είναι μια ομάδα που παίζει με το μαχαίρι στα δόντια και έχει έναν προπονητή που ξέρει τι θέλει και πως να το πάρει.

Σαφώς και η ΑΕΚ μπορεί να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να χαμηλώσει ξανά το κεφάλι και να καταλάβει πως ο επαναληπτικός θα είναι μια μάχη.

Η Αντβέρπ παίζοντας με παίκτη λιγότερο όχι μόνο πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε αλλά πήρε και ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς. Τώρα η ΑΕΚ καλείται να απαντήσει, να δείξει χαρακτήρα και να κάνει την ανατροπή, βγάζοντας ψυχή και πάθος, με τον κόσμο στο πλευρό της.

ΥΓ Η ΑΕΚ έπαιξε για 45 λεπτά με παίκτη παραπάνω μετά την αποβολή του Μπατάιγ αλλά την καλύτερη στιγμή στην επανάληψη την είχαν οι γηπεδούχοι με τον Κουλιμπαλί.