Αμπέλ Ρουίθ: «Τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό μίλησε από τη συνέντευξη Τύπου ο Αμπέλ Ρουίθ για λογαριασμό της Μπράγκα.

Αμπέλ Ρουίθ: «Τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται αύριο (23/8, 22:00) η Μπράγκα στο πλαίσιο των play-off για τους ομίλους του Champions League με τον Αμπέλ Ρουίθ να τοποθετείται στη συνέντευξη Τύπου για το προφίλ των αντιπάλων του.

Ο Ισπανός φορ τόνισε τη δυσκολία που βάζει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι δηλώνοντας πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του πρέπει να δείξουν τον καλύτερό του εαυτό για να προκριθούν.

Αναλυτικά τα όσο δήλωσε:

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι δύσκολη ομάδα, που πρεσάρει πολύ και θα χρειαστεί το καλύτερο από εμάς. Πρέπει να είμαστε στο 100% για να νικήσουμε. Είναι μια ομάδα που απέκλεισε έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως η Μαρσέιγ. Θα κάνει δύσκολα τα πράγματα».

Για το αν υπάρχει εμπειρία: «Έχουμε ορισμένους παίκτες που έχουν αγωνιστεί ήδη στο Champions League κι έχουν εμπειρία. Όσοι δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα, έχουν μεγάλη φιλοδοξία να βρεθούν στους ομίλους και θα παίξουν δύο καλούς αγώνες. Ο στόχος της ομάδας και του συλλόγου είναι ξεκάθαρος και θέλουμε τους φιλάθλους μας να είναι χαρούμενοι αύριο και να κερδίσουμε το παιχνίδι, που είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε μια πολύ ισχυρή επίθεση, ένα πετυχημένο σύνολο και ένα ρόστερ για να νικήσουμε αύριο».

Για την αναβολή του αγώνα με τη Μορεϊρένσε: «Καλύτερα για εμάς, ώστε να ξεκουραστούμε το Σαββατοκύριακο. Όταν έχεις τόσα πολλά παιχνίδια, η κούραση εμφανίζεται, είναι φυσιολογικό. Έχουμε καλή ομάδα και όλοι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε παιχνίδι. Το να μην έχουμε αγώνα το Σαββατοκύριακο είναι καλό για εμάς, ώστε να συγκεντρωθούμε στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό».

Για τον Άντραζ Σπόραρ, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Μπράγκα: «Είναι πολύ καλός παίκτης».

Για το αν θα αποχωρήσει: «Είμαι πολύ χαρούμενος από τη στιγμή που ήρθα εδώ. Η Μπράγκα μου έδωσε μια πολύ σημαντική ευκαιρία εκείνη τη στιγμή και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να προσπαθήσω να γράψω ιστορία στον σύλλογο. Αυτό περνάει μέσα από το αυριανό παιχνίδι και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, τον μεγάλο στόχο μας».