Παναθηναϊκός: Θλάση ο Κλεϊνχέισλερ, στην αποστολή με Μπράγκα ο Αράο

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες. Στην ευρωπαϊκή λίστα ο Αράο και ο Σένκεφελντ.

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Κλεϊνχέισλερ, στην αποστολή με Μπράγκα ο Αράο

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό, ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Μπράγκα για τα πλέι οφ του Champions League, καθώς στην προπόνηση της Δευτέρας (21/8) ο διεθνής Ούγγρος μέσος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον ορθό μηριαίο μυ και θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δύο εβδομάδες, χάνοντας τόσο τα δύο ματς με τους Πορτογάλους, όσο και το ματς του πρωταθλήματος με τον Βόλο στο "Απόστολος Νικολαΐδης" (26/8, 20:00).

Τη θέση του Κλεϊνχέισλερ στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού θα πάρει ο Γουίλιαν Αράο, ενώ στην αποστολή που θα αποχωρήσει το πρωί της Τρίτης (22/8, 09.00) για την Μπράγκα συμπεριλήφθηκε και ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο αμυντικός των «πράσινων» ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό που τον έθεσε νοκ άουτ από το δεύτερο παιχνίδι με την Ντνίπρο και τα δύο απέναντι στη Μαρσέιγ και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Στο πρόγραμμα της Δευτέρας (21/8) οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής, ασκήσεις τακτικής κι ολοκλήρωσαν την προπόνηση με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Για την Πορτογαλία θα ταξιδέψουν οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, Ρουμπέν, Αράο, Τσόκαϊ, Βιλένα, Τσέριν, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Αϊτόρ, Σπόραρ, Ιωαννίδης και Γερεμέγεφ.