Μήνυμα Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους οπαδούς της ενόψει ΑΕΚ: «Να δείξουμε ποιοι είμαστε»!

Οι φίλοι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν οι παραλήπτες του μηνύματος της πρωταθλήτριας Kροατίας ενόψει της άφιξης της ΑΕΚ για τον πρώτο αγώνα (15/08) του 3ου προκριματικού γύρου του Champions Leage

Μήνυμα Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους οπαδούς της ενόψει ΑΕΚ: «Να δείξουμε ποιοι είμαστε»!

H ώρα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League πλησιάζει, με την πρωταθλήτρια Κροατίας να στέλνει μήνυμα προς τους οπαδούς της.

Σ' αυτό τους καλεί για κόσμια συμπεριφορά, αφού παρότι δεν αναφέρεται ο αδόκητος θάνατος του Μιχάλη Κατσουρή προκύπτει από τα ...συμφραζόμενα!

Το μήνυμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μέσω video, στα κοινωνικά δίκτυα, ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης (15/08) με την ΑΕΚ στο «Μαξιμίρ» τιτλοφορείται:

«Ας δείξουμε στον κόσμο ποιοι είμαστε».

Στη λεζάντα της ανάρτησης η πρωταθλήτρια Κροατίας αναφέρει: «ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ στον κόσμο ποιοι είμαστε! Τις τελευταίες ημέρες, είχαμε την ευκαιρία να διαβάσουμε διάφορα άρθρα για τον σύλλογό μας και τους οπαδούς μας… Ως σύλλογος, πάντα καλλιεργούσαμε δίκαιη και αθλητική υποστήριξη! Στο “Μαξιμίρ” μας, η ατμόσφαιρα είναι πάντα όπως πρέπει! Ας το δείξουμε αυτή την Τρίτη, ας δείξουμε στον κόσμο τι είναι το Ζάγκρεμπ, τι είναι η Ντιναμό και τι είναι οι purgers!».