Πατέρας Άλκη Καμπανού: «Δυστυχώς ο Άλκης μας δεν ήταν το τελευταίο θύμα»

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού τοποθετήθηκε για την δολοφονία του 22χρονου Μιχάλη από χούλιγκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Πατέρας Άλκη Καμπανού: «Δυστυχώς ο Άλκης μας δεν ήταν το τελευταίο θύμα»

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανου, Αριστείδης μίλησε για την δολοφονία του Μιχάλη που έπεσε νεκρός έπειτα από πολλαπλές μαχαιριές στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Είμαστε συγκλονισμένοι μαζί με την γυναίκα μου. Μάθαμε για τα όσα έγιναν νωρίς το πρωί από τα social media. Ο Άλκης μας από ό,τι φαίνεται δεν ήταν το τελευταίο θύμα της οπαδικής βίας, τα έκτροπα συνεχίζονται. Θα προσπαθήσουμε να συμπαρασταθούμε στους γονείς που έχασαν και αυτοί το παιδί τους με τον ίδιο τρόπο που το χάσαμε και εμείς.

Δεν ξέρω τι να πω πια… Συνεχίζονται αυτές οι πράξεις βίας, τα έκτροπα, δεν έχω λόγια. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να ξαναβλέπουμε πως γίνονται οπαδικά επεισόδια και να σκοτώνονται νέοι άνθρωποι. Ο φανατισμός δεν σταματάει, και ο Άλκης μας τελικά δεν ήταν ο τελευταίος» αναφέρει συντετριμμένος ο κ. Αριστείδης Καμπανός.

«Θα μιλήσουμε οπωσδήποτε με τους γονείς του νεαρού, θα προσπαθήσουμε να τους συμπαρασταθούμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, που έτυχε σαν και εμάς να χάσουν το παιδί τους με τον ίδιο τρόπο. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, δεν υπάρχουν λόγια για αυτά που ζούμε. Είμαι συγκλονισμένος».