Μπίσκαν: «Φαβορί η ΑΕΚ, λόγω έδρας, ...στρατηγός ο Αλμέιδα !»

 

Ύμνους για την ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα επεφύλασσε ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ιγκόρ Μπίστσαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει τηςπρώτης αναμέτρησης με την «Ένωση» για τον 3ο προκριματικό του Champions League

Μπίσκαν: «Φαβορί η ΑΕΚ, λόγω έδρας, ...στρατηγός ο Αλμέιδα !»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο, τεχνικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ιγκόρ Μπίστσαν, για την ΑΕΚ και τον ομόλογο του, Ματίας Αλμέιδα, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα (08/08, 21.45) για τον 3ο προκριματικό του Champions League στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Το πρώτο του σχόλιο: «Είμαστε μπροστά σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα, κατέκτησε το πρωτάθλημα που ήταν δύσκολο να το καταφέρει στην Ελλάδα. Εμείς όμως έχουμε πίστη στον εαυτό μας και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την πρόκριση».

Για το αν ξεχωρίζει κάποια χαρακτηριστικά της ΑΕΚ και αν έχει μιλήσει με κάποιον από την Ελλάδα:

«Ήταν πολύ παλιά αυτό, δεν έχω μιλήσει με τον κ. Μπιέλιτσα, αλλά με κάποιους άλλους. Η ΑΕΚ έχει καλή ποιότητα, έχει εμπειρία, έχει διεθνείς παίκτες, είναι πολύ σκληρή ομάδα, με συνοχή και οργάνωση. Η ΑΕΚ έχει καιρό να γνωρίσει την ήττα. Θα ξεχώριζα πολλούς παίκτες, όπως ο Λιβάι Γκαρσία, ο Τσούμπερ, αλλά για όποιον και να μιλήσω είναι ξεχωριστός. Είναι μια ομάδα σκληρή, πειθαρχημένη και αρμονική. Επίσης θα παίξουν μπροστά στο δικό τους καινούργιο γήπεδο και αυτό συμβάλει το ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για την κατάσταση στην Ντινάμο και το πλάνο του για το ματς:

«Η κατάσταση είναι καλή. Όλα είναι εντάξει. Πρέπει να διορθωθούν κάποια ψιλοπράγματα που εμφανίστηκαν στο ματς με την Γκόριτσα. Πρέπει να υπολογίζουμε μια ομάδα που έχει καλή επίθεση. Η άμυνα πρέπει να είναι οργανωμένη καλά, να είναι συμπαγής. Δεν θα ξοδέψουμε ενέργεια τρέχοντας από την αρχή. Πρέπει να είμαστε πολύ έξυπνοι, να τρέξουμε και να είμαστε μαχητικοί».

Για τους επόμενους αντιπάλους στους επόμενους γύρους: «Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στην ΑΕΚ. Θα δούμε μετά».

Για το αν θεωρεί πως υπάρχει φαβορί: «Θα λέγαμε ότι επειδή είναι το πρώτο ματς, ίσως η ΑΕΚ είναι το φαβορί»

Για τον Ματίας Αλμέιδα: «Δεν είχα παρακολουθήσει για πολύ καιρό την σταδιοδρομία του. Βλέπουμε τι κάνει, πως παίζουν οι παίκτες υπό τις οδηγίες του. Είναι στρατηγός, είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ένας σοβαρός άνθρωπος και αυτό το βλέπουμε και από τους παίκτες του που παίζουν με ποιότητα».

Για το αν θα υπάρχει ψυχολογική προετοιμασία λόγω και των νέων παικτών στο ρόστερ και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Θα υπάρχει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Δεν θα είναι πολύ εύκολη για τους παίκτες. Είναι κάτι που πρέπει να το λάβουμε υπόψιν. Γι’ αυτό είπα ότι η ΑΕΚ ίσως είναι φαβορί. Θα έχει μεγάλη υποστήριξη και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα»