Τσούμπερ: «Να ακούσω τον ύμνο του Champions League με την ΑΕΚ»

Ο Στίβεν Τσούμπερ δεν έκρυψε τη λαχτάρα του για να παίξει στους ομίλους του Champions League. Τι είπε ο άσος της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ (8/8)

Τσούμπερ: «Να ακούσω τον ύμνο του Champions League με την ΑΕΚ»

Την ανυπομονησία και την αδημονία του για να καταφέρει να παίξει με την ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League εξέφρασε ο Στίβεν Τσούμπερ.

Ο Ελβετός άσος εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση της Τρίτης (8/8) στην OPAP Arena με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

«Mιλώντας εκ μέρους όλων, πιστεύω ότι μετά την περσινή δύσκολη σεζόν, όλοι αισθανόμαστε όμορφα να κάνουμε το επόμενο βήμα. Είναι κάτι το καταπληκτικό. Ανατριχιάζω να ακούσω τον ύμνο του Champions League. Θέλουμε να δείξουμε το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ».

Για το ποδόσφαιρο της Κροατίας και την Ντινάμο: «Έχω φίλους εκεί. Η Ντινάμο έχει κάνει καλή δουλειά σε οργάνωση. Έχει κάνει πωλήσεις στα κορυφαία πρωταθλήματα. Οπότε την σεβόμαστε».

Για το αν πιστεύει ότι θα σκοράρει: «Αν μπορούσα να δω το μέλλον θα ήταν κάτι καταπληκτικό. Προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό. Κάποιες φορές λειτουργεί κάποιες όχι. Θα δώσω τα πάντα αύριο και θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω την ομάδα μου. Αν όχι, όταν έρθει».

Για το αν αισθάνεται άγχος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Εγώ είμαι όλη την ώρα αγχωμένος, είτε παίζω εδώ είτε με τους φίλους μου στο δρόμο. Δεν αλλάζει ποτέ, έχω νευρικότητα μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι, το πρώτο άγγιγμα με την μπάλα. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ».