Παναθηναϊκός: Μοναδικός απών ο Σένκεφελντ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ έχοντας μοναδικό πρόβλημα με τον τραυματία Μπαρτ Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Μοναδικός απών ο Σένκεφελντ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League την ερχόμενη Τετάρτη (09/08) στη Λεωφόρο.

Το πρόγραμμα περιελάβανε απογευματινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί, εκεί όπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του έριξαν μεγάλο βάρος στο τακτικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» δούλεψαν πάνω σε παιχνίδια τακτικής, αλλά και κυκλοφορίας της μπάλας, ενόψει των αναμετρήσεων κόντρα στους Γάλλους, αγώνες που έχουν πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας για τους παίκτες του «τριφυλλιού».

Στα θετικά για τον Σέρβο τεχνικό ήταν πως δεν υπήρξε κανένα απρόοπτο στην προπόνηση, με τον μοναδικό απόντα να είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος και συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Να θυμίσουμε πως ο 31χρονος Ολλανδός στόπερ έμεινε εκτός εκτός αποστολής και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «πρασίνων» για τα ματς με τους Μασσαλούς, εξαιτίας θλάσης που υπέστη στο πρώτο ματς με την Ντνίπρο στη Σλοβακία.