Προκριματικά Champions League: Πρόκριση με ανατροπή η Μόλντε - Στην παράταση η Μακάμπι Χάιφα

Το 1-0 του πρώτου ματς ανέτρεψε η Μόλντε που προκρίθηκε στην επόμενη φάση προκριματικών του Champions League επί της Ελσίνκι με 2-0. Στην παράταση πήρε την πρόκριση η Μακάμπι Χάιφα επί τη Σερίφ Τιρασπόλ.

Προκριματικά Champions League: Πρόκριση με ανατροπή η Μόλντε - Στην παράταση η Μακάμπι Χάιφα

Δεν άφησε περιθώρια η Μόλντε στην Ελσίνκι στη Νορβηγία και με σκορ 2-0 πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση των ομίλων του Champions League.

Το σκορ για τους Νορβηγούς άνοιξε στο 74' ο Έρικσεν ενώ στο 89' ο Μπρινχίλντσεν έκανε το 2-0 δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Στην επόμενη φάση η Μόλντε θα αντιμετωπίσει το νικητή του Κλακσβικ-Χάκεν.

Μακάμπι Χάιφα - Σερίφ Τιρασπόλ 4-1

Στην παράταση έλυσαν τις διαφορές τους Μακάμπι Χάιφα και Σέριφ Τιρασπόλ.

Με βάση του 1-0 του πρώτου ματς η Μακάμπι κυνηγούσε τη νίκη όμως η Σέριφ άνοιξε το σκορ στο 20' με πέναλτι. Η ισοφάριση ήρθε στο 33' με γκολ του Τσέρι μετά από ασίστ του Σαμπά, με τον Τζάμπερ να κάνει το 2-1 στο 85' και να στέλνει το ματς στην παράταση.

Εκεί όπου ο Ντιν Νταβίντ της Μακάμπι πήρε μια πάσα και από θέση μέσα στην περιοχή σηκώνει την μπάλα πάνω από τον Κοβάλ, ο οποίος ήταν εκτός εστίας και έκανε το 3-1 ενώ λίγο αργότερα ο Σουράνοφ έκανε το 4-1 καθαρίζοντας έτσι την υπόθεση πρόκρισης για την ομάδα του Ισραήλ.

Στην επόμενη φάση η Μακάμπι θα αντιμετωπίσει την Μπρατισλάβα, ενώ Σέριφ θα παίξει για τα προκριματικά του Europa League με τον Μπάτε Μπορίσοφ.