Παναθηναϊκός: Ξανά σε ευρωπαϊκούς ομίλους μετά από επτά χρόνια!

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Ντνίπρο σήμανε ότι το «τριφύλλι» μετά από επτά χρόνια έχει εξασφαλίσει την παρουσία του σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης ανεξάρτητα του τι θα κάνει στον επόμενο (3ο προκριματικό) γύρο του Champions League με την Μαρσέιγ!

Παναθηναϊκός: Ξανά σε ευρωπαϊκούς ομίλους μετά από επτά χρόνια!

Το φινάλε της (δυσκολότερης του αναμενομένου...) ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο δεν σήμανε μόνο την πρόκριση του «τριφυλλιού» στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League (όπου θ' αντιμετωπίσει την Mαρσέιγ) αλλά και την παρουσία του σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια, ανεξαρτήτως του τι θα κάνει με τους «Φωκαείς»!

Τελευταία παρουσία του Τριφυλλιού σε ευρωπαϊκό όμιλο ήταν το 2016 (για το Europa League), ενώ για γκρουπ του Champions League πρέπει να πάμε πιο πίσω.

Στο 2010.

Για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα πρέπει να περάσει τη Μαρσέιγ και ακόμα έναν αντίπαλο.

Όσον αφορά, τα play-offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, οι «πράσινοι» θα μάθουν τον αντίπαλό τους στην κλήρωση της Δευτέρας (07/08), στην οποία θα λάβουν μέρος ως ζευγάρι με τους Μαρσεγιέζουςς.