«Η Ντνίπρο θα διαμαρτυρηθεί στην UEFA για τη δηλητηρίαση των παικτών της»

Η Ντνίπρο ετοιμάζει επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA, καταλογίζοντας ευθύνες στον Παναθηναϊκό για τη δηλητηρίαση των παικτών της, σύμφωνα με Ουκρανούς δημοσιογράφους.

«Η Ντνίπρο θα διαμαρτυρηθεί στην UEFA για τη δηλητηρίαση των παικτών της»

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του επαναληπτικού του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο (1/8, 20:30) για τα προκριματικά του Champions League, η είδηση της τροφικής δηλητηρίασης των παικτών της ουκρανικής ομάδας δεσπόζει και η φιλοξενούμενοι δεν θα το αφήσουν απλά να περάσει, παρά την θέση της ελληνικής ομάδας.

Σύμφωνα με τους Ουκρανούς δημοσιογράφους Μιχάιλο Σπιβακόφσκι και Ρομπέρτο Μοράλες, η Ντνιπρό θα προχωρήσει σε επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA για την φιλοξενία των «πρασίνων»:

«Η Ντνίπρο θα διαμαρτυρηθεί για ακατάλληλη προετοιμασία για τον αγώνα, για κάκιστη οργάνωση από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας και για τη μαζική δηλητηρίαση των παικτών της. Η ομάδα κατανάλωσε νερό και φρούτα που είχαν ετοιμάσει οι γηπεδούχοι στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της νύχτας η μισή ομάδα να αισθανθεί συμπτώματα δηλητηρίασης. Κάποιοι από τους παίκτες έχουν αναρρώσει, όμως κάποιοι από τους βασικούς θα χάσουν τον αποψινό αγώνα».