Κούτσερ: «Έμπειρος ο Παναθηναϊκός - Φοβηθήκαμε στο πρώτο ματς»

Για την επερχόμενη ρεβάνς κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο μίλησε ο προπονητής της Ντνίπρο, Ολεκσάντερ Κούτσερ.

Κούτσερ: «Έμπειρος ο Παναθηναϊκός - Φοβηθήκαμε στο πρώτο ματς»

Στην εμπειρία του Παναθηναϊκού στάθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Ντνίπρο, Ολεκσάντερ Κούτσερ πριν την αυριανή (1/8, 20:30).

Ο Ουκρανός τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του φοβήθηκαν και αγχώθηκαν λίγο, κάτι που τους προκάλεσε εκνευρισμό. Όσον αφορά της ρεβάνς, επεσήμανε πως θα αγωνιστούν για το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, που διαθέτει πολλούς παίκτες με σπουδαία προσόντα, όπως είναι ο Τζούριτσιτς, ο Γεντβάι, ο Μπερνάρ, ο Σποράρ. Έχουν μια πολύ δυνατή επίθεση που παίζει καλό ποδόσφαιρο και ξέρει πώς να παίξει σωστό ποδόσφαιρο. Αυτό που μας συνέβη στο πρώτο παιχνίδι, οφειλόταν φυσικά στο γεγονός ότι μας έλειπε η εμπειρία που είχε ο Παναθηναϊκός.

Παίζουμε μόλις δεύτερη χρονιά στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και η πρόκριση στο Champions League ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Κάπου φοβηθήκαμε λίγο, ίσως αγχωθήκαμε και μας βγήκε εκνευρισμός. Αποτύχαμε στο πρώτο ημίχρονο και δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που όλοι συμφωνούμε πως μπορούμε να παίξουμε.

Φυσικά, για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα αύριο (σ.σ. Τρίτη, 1/8), πρέπει να είμαστε επιθετικοί, με μεγάλη επιθυμία. Πρέπει να δείξουμε σε όλους ότι είμαστε Ουκρανοί που γνωρίζουμε τον στόχο μας και προχωράμε προς αυτόν».

Τους παίκτες της Ντνίπρο εκπροσώπησε ο Ολεκσάντρ Πιχάλιονοκ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι λόγω τραυματισμού και ανέφερε:

«Περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα αύριο. Χάσαμε την πρώτη συνάντηση με 3-1 και αύριο θα παίξουμε εκτός έδρας με μια ομάδα που θα έχει την υποστήριξη του κόσμου της. Αλλά αυτό είναι το Champions League και πρέπει να κάνουμε ένα μικρό... θαύμα και να τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στον επόμενο γύρο.

Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει σε πολύ καλά πρωταθλήματα, άρα είναι μια δυνατή ομάδα. Όσον αφορά το πρώτο ματς, δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ, το οποίο χάλασε το πλάνο μας. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε δύο γκολ, αλλά παίξαμε πολύ καλύτερα. Οπότε πιστεύω ότι αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα και περιορίσουμε τα λάθη, μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που ψάχνουμε...».