Μάγκνουσον: «Σαν να έληξε 0-0 το πρώτο ματς»

Ο Χόλντουρ Μάγκνουσον εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Ντνίπρο.

Μάγκνουσον: «Σαν να έληξε 0-0 το πρώτο ματς»

Τη Ντνίπρο στη Λεωφόρο αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς του 3-1 στο Κόζιτσε. Οι «πράσινοι» έχουν πάρει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης και καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ.

Ο Χόλντουρ Μάγκνουσον εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μπει στο γήπεδο σαν να έληξε το πρώτο ματς 0-0.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Χόλντουρ Μάγκνουσον:

Μετά το 3-1 στο Κόζιτσε, αυτό το σκορ έχει αποβάλλει το άγχος ή είστε το ίδιο "τσιτωμένοι" σαν να είναι 0-0 το σκορ;

«Από τη δική μας πλευρά ως παίκτες ξέρουμε πως αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα. Για εμάς είναι 0-0 ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Θα έχουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας. Θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι γιατί ο αντίπαλος είναι μια επικίνδυνη ομάδα που μπορεί να μας "τιμωρήσει" αν "κοιμηθούμε".

Ένα σχόλιο για τη συνεργασία σου με τον Γέντβαϊ από το περασμένο ματς;

«Δυστυχώς ο Μπαρτ τραυματίστηκε αρκετά νωρίς, ένας εξαιρετικός παίκτης. Ευτυχώς ο Παναθηναϊκός έφερε έναν επίσης καλό παίκτη, οπότε είμαστε τέσσερις στόπερ που παλεύουμε για την ίδια θέση. Τον Γέντβαϊ τον ξέρω, έχουμε παίξει αντίπαλοι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι ψηλός, γρήγορος, εμείς καταλαβαινόμαστε όταν παίζουμε μαζί οι δύο μας, είτε με τον Μπαρτ. Ελπίζω και ο Μπαρτ να γίνει γρήγορα καλά και να είναι πίσω μαζί μας».

Είσαι από πέρυσι στην ομάδα, έφτασε ένα βήμα από το πρωτάθλημα, ενισχύθηκε φέτος που μπορεί να φτάσει η ομάδα;

«Βρεθήκαμε κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Εγώ προσωπικά απογοητεύτηκα με την κατάληξη γιατί είχαμε μια καλή σεζόν. Αυτή τη χρονιά είμαι πολύ ικανοποιημένος, φέραμε εξαιρετικούς παίκτες. Αν τα πάμε καλά στην αρχή και συνεχίσουμε έτσι θα είναι δύσκολο να μας νικήσουν».