Παναθηναϊκός: Με το βλέμμα στην πρόκριση

Την ευρωπαϊκή του προσπάθεια ξεκινά απόψε (25/7, 21:00) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει στο ουδέτερο Κόζιτσε της Σλοβακίας την Ντνίπρο για τον δεύτερο προκριματικό του UEFA Champions League.

Παναθηναϊκός: Με το βλέμμα στην πρόκριση

Την Ντνίπρο αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ στις 21:00 (CS 1 HD), ο Παναθηναϊκός στην πόλη Κόζιτσε της Σλοβακίας.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να περάσει στον 3ο γύρο των προκριματικών του UEFA Champions League και εάν τα καταφέρει θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δυνατή ομάδα της Μαρσέιγ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην «Kosicka futbalova arena» του Κόζιτσε λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία. Εκτιμάται ότι περίπου 800 φίλοι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν εκεί για να τον στηρίξουν, ταξιδεύοντας είτε από την Ελλάδα, είτε από κοντινές περιοχές.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε αλλαγές στην ευρωπαϊκή του λίστα, αντικαθιστώντας τον Γερεμέγεφ με τον Κάρλος Ζέκα. Ο προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς προτίμησε αυτήν την επιλογή, λαμβάνοντας υπόψη την καλή αγωνιστική κατάσταση του Ιωαννίδη και επιδιώκοντας να έχει μια επιπλέον λύση για το κέντρο της ομάδας του.

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης (Κώτσιρας), Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ – Ρούμπεν, Κλεϊνχέισλερ (Τσόκαϊ), Τζούρισιτς – Παλάσιος, Μπερνάρ, Σπόραρ