Ντνίπρο-Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Ντνίπρο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει δύο διλήμματα για την αρχική ενδεκάδα.

Ντνίπρο-Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα

Έτοιμος για το πρώτο του φετινό επίσημο παιχνίδι είναι ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει στο Κόζιτσε τη Ντνίπρο (25/7, 21:00) για τα προκριματικά του Champions League. Σε περίπτωση πρόκρισης οι «πράσινοι» θα βρουν στον επόμενο γύρο τη Μαρσέιγ στο δρόμο τους.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τους Ουκρανούς ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που έγινε στο Κόζιτσε και για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπάρχουν δύο θέσεις ανοιχτές στην ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα «παίζεται» η θέση του δεξιού μπακ με τον Βαγιαννίδη και τον Κώτσιρα να διεκδικούν φανέλα βασικού, ενώ Τσοκάι και Κλεϊνχέισλερ διεκδικούν την άλλη θέση.

Κατά τα άλλα στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας φαβορί είναι ο Μπρινιόλι για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του. Ο Σένκεφελντ με τον Μάγκνουσον θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού με τον Ρούμπεν να είναι το φαβορί για να παίξει στο «6». Ο Τζούρισιτς θα αγωνιστεί στο «10» με τους Μπερνάρντ και Παλάσιος να ξεκινούν στα άκρα της επίθεσης και τον Σπόραρ στην κορυφή.