Η πιθανότητα για εκρηκτικό… κοκτέιλ στα ματς Παναθηναϊκού και ΑΕΚ

Πολύ μεγάλες είναι οι πιθανότητες Παναθηναϊκός και ΑΕΚ να παίξουν ευρωπαϊκά παιχνίδια με μία ημέρα διαφορά και με υποψήφιους αντιπάλους Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Μαρσέιγ.

Η πιθανότητα για εκρηκτικό… κοκτέιλ στα ματς Παναθηναϊκού και ΑΕΚ

Είναι πολύ πιθανό τον Αύγουστο να πάμε σε ένα «καυτό» ευρωπαϊκό διήμερο για τις ελληνικές ομάδες. Συγκεκριμένα Παναθηναϊκός και ΑΕΚ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης θα παίξουν το πρώτο ματς εντός έδρας.

Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα τα ματς θα οριστούν με μία ημέρα διαφορά, δηλαδή στις 8 Αυγούστου θα γίνει το ένα ματς και στις 9 του ίδιο μήνα το άλλο. Ο Παναθηναϊκός εφόσον περάσει το εμπόδιο της Ντνίπρο θα βρει στο δρόμο του τη Μαρσέιγ. Η ΑΕΚ από την πλευρά της θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Ντιανμό Ζάγκρεμπ-Αστάνα.

Είναι πολύ πιθανό, δηλαδή το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να υποδεχτεί τη Μαρσέιγ και η ΑΕΚ τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ που είναι το φαβορί στο ζευγάρι με την Αστάνα. Οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς της Μαρσέιγ, ενώ αυτοί του Παναθηναϊκού διατηρούν καλές σχέσεις με εκείνους της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Μία τέτοια πιθανότητα καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνο να γίνουν μετακινήσεις οπαδών σε αυτά τα ματς. Μοιάζει να είναι αρκετά νωρίς, αλλά είναι ένα σενάριο που σίγουρα το έχουν όλοι στο πίσω μέρος του μυαλού τους.