Προκριματικά Champions League: Με ανατροπή η Λουντογκόρετς, εύκολα η Σλόβαν, με «θρίλερ» η Ελσίνκι!

Στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League προκρίθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (19/7) οι Λουντογκόρετς, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Ελσίνκι. Όλα τα αποτελέσματα της ημέρας.

Προκριματικά Champions League: Με ανατροπή η Λουντογκόρετς, εύκολα η Σλόβαν, με «θρίλερ» η Ελσίνκι!

Με μία ανατροπή ξεκίνησαν οι βραδινοί επαναληπτικοί για τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League. Η Λουντογκόρετς, παρότι ηττήθηκε καθαρά στο πρώτο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Μπαλκάνι, στον επαναληπτικό σκόραρε... κατά ριπάς και με το επιβλητικό 4-0 προκρίθηκε πανάξια στον επόμενο γύρο.

Το... θρίλερ της βραδιάς εκτυλίχθηκε στο Μπέλφαστ, όπου η Λάρνε από τη Βόρεια Ιρλανδία έβαλε δύσκολα στην Ελσίνικι. Οι Φινλανδοί είχαν πάρει μεν το πρώτο παιχνίδι με 1-0, όμως με γκολ στο 85' οι γηπεδούχοι έστειλαν τον αγώνα στην παράταση γράφοντας το 2-1! Εκεί οι φιλοξενούμενοι με αυτογκόλ του Γουόντ στο 97' ισοφάρισαν σε 2-2 και με συνολικό σκορ 3-2 προκρίθηκαν μετά κόπων και βασάνων...

Όσο για τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, παρά την ισοπαλία-σοκ του πρώτου ματς κόντρα στη Σουίφτ Εσπεράνζ, στο Λουξεμβούργο έδειξε επί... τάπητος τη διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες και με «καθαρό» διπλό (0-2) πέρασε στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα της Τετάρτης (19/7):

Βαλμιέρα - Ολίμπια Λιουμπλιάνας 1-2 (συνολικό σκορ 2-4)

Ντιναμό Τμπίλισι - Αστάνα 1-2 (συνολικό σκορ 2-3)

Φερεντσβάρος - Κλάκσβικ 0-3 (συνολικό σκορ 0-3)

Καραμπάχ - Λίνκολν Ρεντ Ιμπς 4-0 (συνολικό σκορ 6-1)

Λουντογκόρετς - Μπαλκάνι 4-0 (συνολικό σκορ 4-2)

Σουίφτ Εσπεράνζ - Σλόβαν Μπρατισλάβας 0-2 (συνολικό σκορ 1-3)

Λάρνε - Ελσίνκι 2-2 (συνολικό σκορ 2-3)