Μόντριτς: «Δεν είναι καλή η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια»

Στην κακή ατμόσφαιρα που επικρατεί στα αποδυτήρια της Ρεάλ απέδωσε την ήττα από την ΤΣΣΚΑ ο Κροάτης άσος.

Μόντριτς: «Δεν είναι καλή η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια»

Συνεχίζεται η αρνητική πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή τη φορά οι Μαδριλένοι γνώρισαν την ήττα με 1-0 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League.

Παρά τις πολλές αλλαγές στην αρχική σύνθεση από τον Λοπετέγκι και την είσοδο του Λούκα Μόντριτς στο 57' στη θέση του Κασεμίρο, η «Βασίλισσα» δεν μπόρεσε να αποφύγει ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Κροάτης μέσος, ο οποίος μάλιστα ανανέωσε πρόσφατα, απέδωσε την ήττα στην κακή ατμόσφαιρα που επικρατεί στα αποδυτήρια:

«Δεν περιμέναμε να χάσουμε πόντους στη Μόσχα. Φυσικά, η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια δεν ήταν καλή, αλλά θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας και να συνέλθουμε το συντομότερο δυνατό. Τα τελευταία τρία παιχνίδια δεν είναι τα καλύτερα μας. Όταν δεν βάζουμε γκολ για τρίτο σερί παιχνίδι είναι λίγο ανησυχητικό. Είμαι βέβαιος ότι θα βρούμε λύση για αυτή την κατάσταση. Ο προπονητής μου είπε ότι ήθελε να με ξεκουράσει για να παίξω τρία ή τέσσερα παιχνίδια στη σειρά, αυτό είχε προγραμματίσει αν και τελικά με έβαλε στο ματς», δήλωσε ο Μόντριτς.