Champions League: Ανατροπή η Σίτι, περίπατο η Γιουβέντους

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 2-1 στη Γερμανία την Χοφενχάιμ ενώ η Γουβέντους με χατ-τρικ του Ντιμπάλα συνέτριψε 3-0 την Γιουγκ Μπόις στο Τορίνο.

Champions League: Ανατροπή η Σίτι, περίπατο η Γιουβέντους

Δύο στα δύο για τη Γιουβέντους στον 8ο όμιλο, καθώς μετά το 2-0 επί της Βαλένθια στην πρεμιέρα, η «Μεγάλη Κυρία» επιβλήθηκε στο Τορίνο της Γιουνγκ Μπόις με 3-0. Οι Ελβετοί απέδειξαν για δεύτερο σερί ματς ότι είναι ο «αδύναμος κρίκος» του γκρουπ (σε δύο ματς έχουν δεχτεί 6 γκολ χωρίς να έχουν σκοράρει). Απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς, ο Πάουλο Ντιμπάλα ο οποίος πέτυχε χατ τρικ (απών ήταν ο τιμωρημένος, Ρονάλντο).

Ο Νταβίντ Σίλβα χάρισε στην Μάντσεστερ Σίτι την πρώτη νίκη στον 6ο όμιλο της διοργάνωσης. Μετά το «χαστούκι» από τη Λιόν στο «Ετιχαντ», πριν από δύο εβδομάδες, οι «πολίτες» πέρασαν με ανατροπή από την έδρα της Χοφενχάιμ (2-1) και, πλέον, είναι στο χέρι τους να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη συνέχεια. Η Σίτι δικαίως διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 74΄, όταν ο Σανέ ανατράπηκε πεντακάθαρα από τον Μπάουμαν, αλλά ο έμπειρος Σκόμινα υπέπεσε σε μεγάλο λάθος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ