Γκουντογκάν: Δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν παραδέχτηκε ότι δεν έχει καταλήξει ακόμα στο πού θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Γκουντογκάν: Δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του

Ο Γκουντογκάν ήταν ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι το βράδυ του Σαββάτου, καθώς κατέκτησε το Champions League απέναντι στην Ίντερ - και ολοκλήρωσε το τρεμπλ. Η Σίτι είχε προηγουμένως νικήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, με τον 32χρονο Γκουντογκάν να πετυχαίνει δύο γκολ.

Κατέκτησε επίσης το πρωτάθλημα της Premier League τον περασμένο μήνα.

Ο Γερμανός μέσος μπορεί να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι, καθώς το συμβόλαιό του λήγει. Η Σίτι έχει προσφέρει μόνο μονοετή επέκταση, ενώ ο Γκουντογκάν θα ήθελε άλλα δύο χρόνια.

Υπάρχει ενδιαφέρον από την Άρσεναλ, με την Μπαρτσελόνα να αποτελεί άλλη μια πιθανότητα, αλλά θα γίνουν νέες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στο Etihad και η κατάσταση παραμένει ανοιχτή.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Γκουντογκάν δήλωσε στο ESPN: "Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το μέλλον μου".

Αλλά ήταν γεμάτος επαίνους για τους συμπαίκτες του στη Σίτι και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν την "πίεση" του Σαββατόβραδου.

Δήλωσε στο BT Sport: "Ξέραμε ότι όλοι μιλούσαν για το τρεμπλ, ειδικά μετά το Κύπελλο Αγγλίας. Η πίεση υπήρχε, αλλά αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για να διαχειρίζεται την πίεση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στον τελικό του Champions League θα είναι πάντα δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ήμασταν διστακτικοί. Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά ξέραμε ότι έπρεπε να τα πάμε καλύτερα στο δεύτερο, όπως και κάναμε.

Ήταν ίσως ένα παιχνίδι 50-50 στο οποίο ένα γκολ έκανε τη διαφορά. Είμαστε πολύ τυχεροί που ήταν για εμάς".

Η Σίτι έγινε μόλις η δεύτερη αγγλική ομάδα που κάνει το τρεμπλ της Πρέμιερ Λιγκ, του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κυπέλλου Αγγλίας το βράδυ του Σαββάτου. Κέρδισε χάρη σε ένα γκολ του μέσου Ρόντρι.