Γκουαρντιόλα: «Είχα τον Μέσι στο παρελθόν, τον Χάαλαντ τώρα. Αυτή είναι η επιτυχία μου»

Τι δήλωσε του Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Champions League μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ.

Γκουαρντιόλα: «Είχα τον Μέσι στο παρελθόν, τον Χάαλαντ τώρα. Αυτή είναι η επιτυχία μου»

Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ διεκδικούν το βράδυ του Σαββάτου (10/6, 22:00) το τρόπαιο του Champions League στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι πραγματικά ένα όνειρο. Στο τέλος όμως, είναι ένας αγώνας. Θα κερδίσει η ομάδα που θα είναι καλύτερη σε 95 λεπτά. Ιστορικά η Ίντερ είναι μεγαλύτερη από εμάς. Δεν είναι σημαντικό. Σημαντικό είναι αύριο στις 22:00 στην Κωνσταντινούπολη να προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Δεν είμαι εδώ για να συζητήσω τον μέσο όρο των γκολ που πετυχαίνει ο Χάαλαντ. Εάν έχετε αμφιβολίες για αυτό, είστε το μόνο άτομο. Δεν έχω αμφιβολίες, αύριο θα είναι έτοιμος να μας βοηθήσει να κερδίσουμε το Champions League.

Για να επιτύχεις πρέπει να έχεις καλούς παίκτες. Είχα τον Μέσι στο παρελθόν, τον Χάαλαντ τώρα. Αυτή είναι η επιτυχία μου. Δεν αστειεύομαι. Αφήστε τους να νιώσουν ότι μόνοι τους δεν μπορούν να το κάνουν, μαζί είμαστε μια δυνατή ομάδα.

Έχουμε την ίδια ιδέα. Τα παιδιά που θα με ακολουθήσουν θα είναι εδώ, τα παιδιά που δεν θα με ακολουθήσουν δεν θα είναι εδώ. Ένας επιτυχημένος προπονητής έχει μία ισχυρή μορφή και καλούς παίκτες. Ποτέ κανένας προπονητής δεν έβαλε γκολ».