Ντιμάρκο: «Για μας όνειρο το Champions League, για τη Σίτι εμμονή»

Ο Φεντερίκο Ντιμάρκο της Ίντερ αναφέρθηκε στον τελικό του Champions League της ομάδας του με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ντιμάρκο: «Για μας όνειρο το Champions League, για τη Σίτι εμμονή»

Την άποψή του ότι η Ίντερ μπορεί να κάνει την έκπληξη στον τελικό του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στις 10 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη, παρότι οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι το μεγάλο φαβορί, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Φεντερίκο Ντιμάρκο.

Σε δηλώσεις του ο 25χρονος μπακ των «νερατζούρι» επεσήμανε:

«Η ιστορία της Ίντερ μιλάει από μόνη της, δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Είναι απίστευτο πράγμα και είμαστε πραγματικά περήφανοι για τον εαυτό μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε αυτόν τον στόχο, το αξίζαμε στο γήπεδο και ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια δυνατή ομάδα. Για εμάς η κατάκτηση αυτού του τροπαίου είναι ένα όνειρο, για αυτούς μια εμμονή.

Νομίζω ότι η Ίντερ πρέπει να είναι… Ίντερ, αν το κάνουμε αυτό, μπορούμε να πάρουμε μεγάλη ικανοποίηση. Πρέπει να είμαστε Ίντερ, αν είμαστε Ίντερ μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Θα έλεγα στους φιλάθλους ότι θα πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα, θα φτύσουμε αίμα και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι.

Ζούμε αυτό το όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα στις 10 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη, ελπίζω με ένα υπέροχο αποτέλεσμα».