Έμαθαν πιθανούς αντιπάλους Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Συμπληρώθηκε από το Βέλγιο το παζλ των πιθανών αντιπάλων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για τα προκριματικά του καλοκαιριού.

Έμαθαν πιθανούς αντιπάλους Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμαθαν τους πιθανούς αντιπάλους στα προκριματικά του καλοκαιριού και στην προσπάθεια που θα κάνουν για να προκριθούν σε ομίλους ευρωπαϊκές διοργάνωσης.

Ο τελευταίος πιθανός αντίπαλος προέκυψε από το Βέλγιο και είναι η Γκενκ που έμεινε στο 2-2 με την Αντβέρπ και κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Θυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμερα (4/6) είχε προκύψει ο πιθανός αντίπαλος από την Ουκρανία και αυτή είναι η Ντνίπρο. Θυμίζουμε πως ήταν γνωστή η Σερβέτ ως δεύτερη από την Ελβετία.

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός στον β' προκριματικό γύρο του Champions League θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σερβέτ, Γκενκ, Ντνίπρο. Οι άλλες δύο θα παίξουν μεταξύ τους και η ηττημένη θα πάει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός τα πρώτα του παιχνίδια θα τα παίξει στις 25-26 Ιουλίου και η ρεβάνς θα γίνει στις 1-2 Αυγούστου. Για τον Ολυμπιακό το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 10 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 17 του ίδιου μήνα.