Η Ντνίπρο πιθανή αντίπαλος για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Η Ντντίπρο πήρε τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο ουκρανικό πρωτάθλημα και είναι πιθανό να βρεθεί στο δρόμο Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Η Ντνίπρο πιθανή αντίπαλος για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Έγινε γνωστός ακόμα ένας υποψήφιος αντίπαλος Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα προκριματικά του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα η Ντνίπρο νίκησε με σκορ 1-0 την Κρίβμπας για την τελευταία αγωνιστική του ουκρανικού πρωταθλήματος και τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ντνίπρο είναι πιθανό να βρεθεί στο δρόμο του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό γύρου του Champions League και πιθανό να βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League.

Το βράδυ αναμένεται να γίνει γνωστός ακόμα ένας πιθανός αντίπαλος για τις ελληνικές ομάδες. Αυτός θα προκύψει από το πρωτάθλημα του Βελγίου και θα αφορά επίσης στην ομάδα που θα τερματίσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Για τη συγκεκριμένη θέση είναι υποψήφιες τρεις ομάδες, η Αντβέρπ, η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ και Γκενκ. Επίσης είναι γνωστό πως υποψήφια αντίπαλος είναι και η ελβετική Σερβέτ.

Με Σερβέτ, Ντνίπρο ή μία βελγική θα κληρωθεί ο Παναθηναϊκός στον β' προκριματικό γύρο του Champions League. Αυτό σημαίνει ότι για τον γ' προκριματικό του Europa League δεν θα γίνει κλήρωση, διότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Έτσι αν για παράδειγμα οι «πράσινοι» παίξουν με τη Ντνίπρο τότε ο αντίπαλος ο Ολυμπιακός θα περιμένει τον ηττημένο του άλλους ζευγαριού.