Λαουτάρο: «Είχαμε πολύ ανώτερη νοοτροπία από την Μίλαν»

Ο επιθετικός της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες, αμφισβήτησε τη νοοτροπία της Μίλαν μετά την ημιτελική αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Champions League.

Λαουτάρο: «Είχαμε πολύ ανώτερη νοοτροπία από την Μίλαν»

Μιλώντας στο πλαίσιο του Champions League Magazine, ο Λαουτάρο Μαρτίνες εξήγησε ότι πιστεύει πως οι Νερατζούρι είχαν πολύ καλύτερη νοοτροπία από τους Ροσονέρι στα δύο παιχνίδια.

Η Ίντερ κέρδισε το πρώτο σκέλος του ημιτελικού με 2-0, χάρη στα γρήγορα γκολ που πέτυχαν στην αρχή του αγώνα οι Έντιν Τζέκο και Χένρικ Μιχιταριάν. Στη συνέχεια, κέρδισε το δεύτερο παιχνίδι με 1-0 και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, με σκόρερ τον Μαρτίνες.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, ο Αργεντινός επιθετικός δήλωσε: "Ήμασταν πολύ ανώτεροι από την Μίλαν στην νοοτροπία, το ότι προηγηθήκαμε με δύο γκολ μας έκανε να νιώθουμε χαλαροί για τη ρεβάνς μπροστά στο κοινό μας".

Μιλώντας ειδικά για το γκολ του στο δεύτερο παιχνίδι στο Σαν Σίρο, ο επιθετικός που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο εξήγησε ότι ήταν ένα από τα πιο σημαντικά γκολ της καριέρας του.

"Ένα από τα πιο σημαντικά της καριέρας μου, όχι για την ομορφιά, αλλά για τη σημασία και την ιστορία πίσω από αυτό. Είναι μοναδικά συναισθήματα, αισθήσεις που είναι δύσκολο να περιγραφούν", δήλωσε.

Η Ίντερ θα αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι στην Κωνσταντινούπολη, καθώς αναζητά τον τέταρτο τίτλο της στο Champions League.