Αέρας… εκδίκησης στο Μάντσεστερ

Η Σίτι υποδέχεται απόψε (22:00) τη Ρεάλ Μαδρίτης, με νωπές τις μνήμες από τον περσινό της αποκλεισμό, με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Αέρας… εκδίκησης στο Μάντσεστερ

Πόλο έλξης για κάθε λογής ποδοσφαιρόφιλο αποτελεί σήμερα το «Ετιχάντ» ενόψει της «τιτανομαχίας» ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League. Το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς στις δύο ομάδες για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό και σήμερα θα ξεκαθαρίσει ποια από τις δύο θα περάσει στην τελευταία φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θα διατηρήσει ζωντανό το όνειρό της για την κατάκτηση του τίτλου.

«Πολίτες» και «μερένγκες» συναντήθηκαν και πέρυσι στην τετράδα του θεσμού, με τη Ρεάλ να βγαίνει τελικά μεγάλη νικήτρια και να παίρνει και το τρόπαιο κόντρα στη Λίβερπουλ στο «Σταντ Ντε Φρανς» του Παρισιού. Απόψε οι πρωταθλητές κόσμου θέλουν να επαναλάβουν τον περσινό τους θρίαμβο στη μάχη που δίνουν για τη διατήρηση των «σκήπτρων» τους στα ευρωπαϊκά «σαλόνια».

Την ίδια στιγμή όμως, στο Μάντσεστερ πνέει αέρας… εκδίκησης, με τους «γαλάζιους» να θέλουν φέτος να πάρουν αυτοί την πρόκριση, ώστε να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του πρώτου Champions League της ιστορίας τους. Σημειώνεται ότι η Σίτι κυνηγάει φέτος και το «τρεμπλ», που μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καταφέρει στο παρελθόν (σ. πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League το 1999), αφού την τρέχουσα σεζόν βρίσκεται μία «ανάσα» από τον τίτλο στην Premier League και στο Κύπελλο θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη Γιουνάιτεντ.