Ιντζάγκι: «Απέχουμε 90 λεπτά από το όνειρο»

Ο προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι, αναφέρθηκε στον αυριανό (16/5, 22.00) αγώνα ρεβάνς με τη Μίλαν για τα ημιτελικά του Champions League.

Ιντζάγκι: «Απέχουμε 90 λεπτά από το όνειρο»

Η Ίντερ αντιμετωπίζει αύριο (16/5, 22.00) τη Μίλαν στον μεταξύ τους αγώνα ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, έχοντας το προβάδισμα του 2-0 της νίκης της από το πρώτο παιχνίδι.

Ενόψει της προσπάθειας που θα καταβάλουν οι «νερατζούρι» για πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο προπονητής της ομάδας, Σιμόνε Ιντζάγκι, επεσήμανε:

«Στους ομίλους ήμασταν απογοητευμένοι επειδή ήμασταν άτυχοι, όμως την ίδια ώρα ούτε η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν ήταν ικανοποιημένες που είχαν την Ίντερ στον όμιλο, από το τρίτο γκρουπ δυναμικότητας. Υπάρχει πάρα πολλή εμπιστοσύνη στην ομάδα μας.

Η πρόκριση εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Ξέρουμε ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε, αλλά είμαστε έτοιμοι για ένα παιχνίδια τέτοιας σημασίας. Έχουμε αποκλείσει την Μπενφίκα, σε πανομοιότυπη σειρά.

Ξέρουμε πως αυτό το παιχνίδι είναι από τα σημαντικότερα στην ιστορία της Ίντερ και ξέρουμε τι σημαίνει για όλους μας. Πήραμε δίκαια το προβάδισμα όμως δεν θα πρέπει να παίξουμε για να το διαχειριστούμε. Απέχουμε 90 λεπτά από ένα όνειρο, μαζί με αυτά τα παιδιά που έχω την τύχη να προπονώ».