Champions League: Εννέα παίκτες της Ίντερ στην καλύτερη 11άδα της εβδομάδας

Δείτε τους παίκτες που επέλεξε η UEFA για την καλύτερη 11άδα της εβδομάδας, μετά την ολοκλήρωση των πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης του Champions League.

Champions League: Εννέα παίκτες της Ίντερ στην καλύτερη 11άδα της εβδομάδας

Η Ίντερ κυριάρχησε στις επιλογές με τους παίκτες για την καλύτερη ενδεκάδας της εβδομάδας, μετά την ολοκλήρωση των πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης του Champions League.

Η ευρωπαϊκής Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις επιλογές με τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν, με εννέα άσους των «νερατζούρι» να βρίσκονται στη λίστα μετά την εντυπωσιακή νίκη της ομάδας με 2-0 επί της συμπολίτισσας Μίλαν στο τοπικό ντέρμπι.

Οι υπόλοιποι δύο ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από την UEFA ήταν οι σκόρερ του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι στο «Μπερναμπέου» και πιο συγκεκριμένα ο Κέβιν Ντε Μπρόινε των πρωταθλητών Αγγλίας και ο Βινίσιους των πρωταθλητών Κόσμου.

Αναλυτικά η καλύτερη 11άδα της εβδομάδας στο Champions League:

Τερματοφύλακας: Αντρέ Ονάνα (Ίντερ)

Αμυντικοί: Φεντερίκο Ντιμάρκο (Ίντερ), Ματέο Νταρμιάν (Ίντερ),Φραντσέσκο Ατσέρμπι(Ίντερ), Αλεσάντρο Μπαστόνι (Ίντερ), Ντένζελ Ντάμφρις (Ίντερ)

Μέσοι: Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Χένριχ Μχιταριάν (Ίντερ), Βινίσιους Τζούνιορ (Ρεάλ Μαδρίτης), Χακάν Τσαλχάνογλου (Ίντερ)

Επιθετικοί: Έντιν Ντζέκο (Ίντερ).