Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Οι ενδεκάδες στο «Μπερναμπέου»

Γνωστές έγιναν οι επιλογές των Κάρλο Αντσελότι και Πεπ Γκουαρντιόλα στον πρώτο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Οι ενδεκάδες στο «Μπερναμπέου»

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο ημιτελικό του Champions League (22:00) με τις δύο ομάδες να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα προς τον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Εννέα από τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησαν στο πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού του Champions League της περασμένης σεζόν μεταξύ αυτών των ομάδων. Οι δύο που δεν ηταν είναι οι Ρούντιγκερ και Καμαβίνγκα, στη θέση του τιμωρημένου Έντερ Μιλιτάο και του τραυματία Φερλάντ Μεντί.

Ο Γκουαρντιόλα κάνει έξι αλλαγές σε σχέση με το ματς με την Λιντς το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις στην ενδεκάδα των φιλοξενούμενων. Ο Γουόκερ ξεκινά μαζί με τους Ρούμπεν Ντίας και Ακάντζι στην άμυνα, με τους Στόουνς, Ρόντρι, Μπερνάρντο Σίλβα και Γκρίλις να επιστρατεύονται.

Οι ενδεκάδες:

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κ. Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Αλάμπα, Ρούντιγκερ, Καμαβινγκά, Κρόος, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, Βινίσιους, Μπενζεμά

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Π. Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Ακάντζι, Ρόδρι, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Γκρίλις, Χάαλαντ