Σέλουκ: Λύθηκε το... ξόρκι του σαμάνου για τον Γκουαρντιόλα, θα πάρει Champions League με την Σίτι!

Ο γνωστός ατζέντης (πρώην. του Γιάγια Τουρέ) Ντμίτρι Σέλουκ αναπτέρωσε τις ελπίδες του Πεπ Γκουαρντιόλα και της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του Champions League, αφού όπως είπε η κατάρα που είχε πέσει στον Καταλανό προπονητή από σαμάνο μέσα από ένα ξόρκι... λύθηκε!

Σέλουκ: Λύθηκε το... ξόρκι του σαμάνου για τον Γκουαρντιόλα, θα πάρει Champions League με την Σίτι!

Χαράς ευαγγέλια για την Μάντσεστερ Σίτι και τον Πεπ Γκουαρντιόλα αν πιστέψουμε τον Ντμίτρι Σέλουκ!

Ο, εκκεντρικός, Ουκρανός ατζέντης (πρώην του Γιάγια Τουρέ) επαναλήθε στο προσκήνιο λέγοντας ότι ο Καταλανός τεχνικός και η αγγλική ομάδα είναι πιο κοντά στο να κατακτήσουν το Champions League, επικαλούμενος... υπερφυσικές δυνάμεις!

Κι αυτό γιατί τα πολυθρύλητα... ξόρκια που κρατούσαν μακριά τη Μάντσεστερ Σίτι από την κατάκτηση του Champions League φαίνεται να έχουν λυθεί!

Ο Σέλουκ, είχε αναφερθεί τα προηγούμενα χρόνια για μια κατάρα που έχει πέσει πάνω στους «πολίτες» για να στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης, ωστόσο, μετά από αρκετό χρονικό διάστημα ανέφερε πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αν όχι φέτος, μέσα στα επόμενα τρία χρόνια θα κατακτήσει το τρόπαιο με τα «μεγάλα αυτιά».

«Θέλω να απολογηθώ για αυτό το θέμα. Νομίζω ότι έφτασε η ώρα αυτή η πικρία να σταματήσει και ξέρω ότι κι ο Γιάγια (σ.σ Τουρέ) θέλει το ίδιο γιατί σκέφτεται μόνο το καλό της Σίτι.

Μπορώ να πω ότι το ξόρκι έχει λυθεί από τους σαμάνους και νομίζω ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα κερδίσει το Champions League υπό τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Έχουν μεγάλη ευκαιρία να το κατακτήσουν φέτος. Αλλά ότι και να συμβεί, σίγουρα θα το κερδίσουν μέσα στα επόμενα τρία χρόνια» ήταν τα λόγια του Oυκρανού.

Τα οποία όμως δεν άρεσαν στον πρώην πελάτη του Γιάγια Τουρέ ο οποίος επεσήμανε ότι ο Σελούκ δεν τον εκπροσωπεί με κανένα τρόπο και δεν θέλει να τον εμπλέκουν με αυτές τις... ανοησίες:

«Τα ΜΜΕ επικαλούνται τα λόγια του πρώην ατζέντη μου που μιλάει για μια κατάρα. Σας παρακαλώ μην με μπλέκεται με αυτές τις ανοησίες και τα στερεότυπα για τις αφρικανικές κατάρες. ΜΜΕ, σας παρακαλώ προχωρήστε. Αυτός ο άνθρωπος δεν με εκπροσωπεί με κανένα τρόπο. Η ενίσχυση τέτοιων στερεοτύπων είναι ζημιογόνα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ιβοριανός πρώην άσος των «πολιτών», του Ολυμπιακού και των Μονακό - Μπαρτσελόνα.