Αντσελότι: «Να περιορίσουμε μία ασταμάτητη ομάδα»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, αναφέρθηκε στον αυριανό (9/5, 22.00) πρώτο ημιτελικό του Champions League με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι.

Αντσελότι: «Να περιορίσουμε μία ασταμάτητη ομάδα»

«Κόκκινο» χτυπάει το θερμόμετρο στη Μαδρίτη ενόψει του αυριανού (9/5, 22.00) πρώτου ημιτελικού του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ο προπονητής των πρωταθλητών Κόσμου, Κάρλο Αντσελότι, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα καταβάλει η ομάδα του κόντρα στους «πολίτες», όπως επίσης και στον επιθετικό των «γαλάζιων», Έρλινγκ Χάαλαντ.

«Είναι μια πιο ολοκληρωμένη ομάδα από πέρυσι. Ο Γκάμπριελ Ζεσούς ήταν πολύ επικίνδυνος, αλλά διαφορετικός από τον Χάαλαντ. Τώρα μπορεί να εκμεταλλευτούν περισσότερο τις μακρινές μπαλιές και τις ευκαιρίες σε δεύτερο χρόνο. Αλλά το στυλ είναι το ίδιο. Ο Χάαλαντ είναι πολύ επικίνδυνος, τον βλέπουμε. Είναι επικίνδυνος, αλλά όχι μόνο αυτός.

Είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα που παίζει πολύ καλά ποδόσφαιρο. Εργαζόμαστε για να σταματήσουμε μια ομάδα που φαίνεται ασταμάτητη. Θα έχουμε επιλογές. Φτάνουμε στο ίδιο επίπεδο με την περσινή σεζόν. Αυτό που μετράει είναι το κίνητρο και ο ενθουσιασμός για την κατάκτηση του Champions League», είπε σχετικά και πρόσθεσε:

«Ποτέ δεν ψάχνω δικαιολογίες. Δεν θα μας λείψει η δύναμη αύριο. Είναι ημιτελικός του Champions League. Φυσικά μπορούμε να βελτιωθούμε, γιατί δεν είναι ιδανικό να παίζουμε αυτά τα δύο παιχνίδια τόσο κοντά. Κανείς δεν θα μας βοηθήσει. Πάει καιρός που είναι έτσι το θέμα με τις ημερομηνίες. Δεν είναι επίκαιρο. Λέω χρόνια ότι είναι υπερβολικό. Κανείς δεν θέλει να αφαιρέσει διαγωνισμούς γιατί είναι λιγότερα χρήματα. Κανείς δεν ρωτάει εμάς και τους παίκτες».