Κόντε:«Την διαφορά την έκαναν και τα δοκάρια»

Ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι μίλησε για την εικόνα της ομάδας του, το μέλλον του στο Λονδίνο αλλα και για τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Μέσι.

Κόντε:«Την διαφορά την έκαναν και τα δοκάρια»

Αντόνιο Κόντε και Λιονέλ Μέσι, μετά το πέρας του χθεσινού αγώνα στην Βαρκελώνη, είχαν μεταξύ τους μία ιδιαίτερη συνομιλία.

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε σχετικά για τον Μέσι και την εικόνα της ομάδας του: «Ήταν ως επί το πλείστον φιλοφρονήσεις. Μιλάμε για έναν παίκτη που συνεχίζει να κάνει τη διαφορά και αυτό διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Ηταν αποφασιστικός και στα δύο παιχνίδια. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, στα παιχνίδια αυτά, δεν ήταν μονάχα ο Μέσι. Την έκαναν και τα δοκάρια. Εμείς είχαμε τέσσερα σε δύο αγώνες. Το αποτέλεσμα αυτή την φορά δεν είναι δίκαιο επειδή εμείς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Εκείνοι με τρεις ενέργειες κατάφεραν να σημειώσουν τρία γκολ. Είμαστε μία ομάδα νέα, για πολλούς ήταν η πρώτη φορά στο Champions League. Υπάρχει πολύς δρόμος»

Επίσης ο Αντόνιο Κόντε αναφέρθηκε και για το μελλον του στην ομάδα του Λονδίνου : «Δεν είναι θέμα να κατακτήσω ένα τρόπαιο για να μείνω στο Λονδίνο. Νομίζω ότι η δουλειά ενός προπονητή θα πρέπει να βασίζεται επίσης στην ευτυχία των παικτών. Μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα, μπορούμε να αναπτυχθούμε ακόμα. Δεν ψάχνω επιβεβαίωση στις νίκες. Πηγαίνω στο δρόμο μου, γνωρίζοντας ότι κάνω καλή δουλειά».