Σπαλέτι: «Δεν φοβόμαστε κανέναν...»

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι επισήμανε πως η Νάπολι δεν θα φοβηθεί την Μίλαν ενόψει της ρεβάνς του 1-0 του Σαν Σίρο για τα προημιτελικά του Champions League.

Σπαλέτι: «Δεν φοβόμαστε κανέναν...»

Η Μίλαν είχε επικρατήσει με 1-0 στο Σαν Σίρο της Νάπολι και οι «παρτενοπέι» καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, για να πάρουν την παρθενική τους πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έδειξε να περιμένει πολλά από τον Βίκτορ Οσιμέν, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Χαρακτηριστικά, ο Σπαλέτι δήλωσε: «Το να είμαστε εδώ είναι ήδη κάτι σημαντικό, αλλά θέλουμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη διοργάνωση, θέλουμε να νικήσουμε. Θα παίξουμε για να νικήσουμε χωρίς να κάνουμε πολλούς υπολογισμούς, διατηρώντας παράλληλα μια ορισμένη ισορροπία. Το να υπερασπιστούμε ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα θα ήταν σαν να μην πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα».

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε: «Αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Δεν υπάρχει κίνδυνος στον αυριανό αγώνα, απλώς διακινδυνεύουμε την απέραντη ευτυχία. Η Μίλαν παίζει απόλυτο, σύγχρονο ποδόσφαιρο, σε πιέζει. Αλλά μάλλον θα έχουν κατά νου ότι θα υπάρχει ο Οσιμέν μπροστά. Έχουμε μια ομάδα που μας επέτρεψε να φτάσουμε εδώ. Δεν είναι μόνο ένδεκα παίκτες. Δεν μπορούμε να έχουμε τέτοια διαφορά στο πρωτάθλημα, αν δεν είναι στο ίδιο επίπεδο και αυτοί που παίζουν λιγότερο».