Τσέλσι: Προπονήθηκαν Χάβερτς, Καντέ και Σίλβα ενόψει Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Τιάγκο Σίλβα, ο Ενγκολό Καντέ και ο Κάι Χάβερτς συμμετείχαν στη προπόνηση της Τσέλσι την Δευτέρα του Πάσχα ενόψει του επαναληπτικού προημιτελικού του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Τρίτης (18/4).

Τσέλσι: Προπονήθηκαν Χάβερτς, Καντέ και Σίλβα ενόψει Ρεάλ Μαδρίτης

Η εν λόγω τριάδα δεν είχε συμπεριληφθεί στην ενδεκάδα της Τσέλσι για τον αγώνα του Σαββάτου στην Premier League με την Μπράιτον.

Ο Σίλβα είχε ξεκουραστεί, έχοντας κάνει την πρώτη του εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο τον Φεβρουάριο, κατά τη διάρκεια της ήττας της περασμένης εβδομάδας στο πρώτο παιχνίδι με την Ρεάλ, όπως και ο Καντέ, ο οποίος επέστρεψε μετά από επτά μήνες εκτός δράσης με τραυματισμό στους προσαγωγούς στις αρχές του μήνα.

Ο Χάβερτς έμεινε εκτός αποστολής κόντρα στην Μπράιτον με ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο.

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί δεν προπονήθηκε αφού αποκλείστηκε από την αναμέτρηση της Τρίτης στο Στάμφορντ Μπριτζ με τραυματισμό στον προσαγωγό που υπέστη στο πρώτο παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα.

"Δεν θα είναι διαθέσιμος για κανένα από τα δύο παιχνίδια (με την Μπράιτον ή τη Ρεάλ)", δήλωσε ο Λάμπαρντ σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή. "Είναι ένας τραυματισμός στους προσαγωγούς και θα είναι θέμα εβδομάδων και όχι ημερών".

Η Τσέλσι πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 στο Στάμφορντ Μπριτζ, αφού με γκολ σε κάθε ημίχρονο από τους Καρίμ Μπενζεμά και Μάρκο Ασένσιο γνώρισε την ήττα στο Μπερναμπέου.

Ο Μπεν Τσίλγουελ θα χάσει επίσης το παιχνίδι της Τρίτης το βράδυ, αφού αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι.