Τσέλσι: Προπονήθηκαν Σίλβα, Μάουντ και Καντέ ενόψει Ρεάλ

Η τριάδα της Τσέλσι, Τιάγκο Σίλβα, Μέισον Μάουντ και Ν'Γκόλο Καντέ προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα ενόψει του πρώτου προημιτελικού του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης αυτή την Τετάρτη.

Τσέλσι: Προπονήθηκαν Σίλβα, Μάουντ και Καντέ ενόψει Ρεάλ

Ο Τιάγκο Σίλβα, 38 ετών, δεν έχει αγωνιστεί για την Τσέλσι από τότε που υπέστη τραυματισμό στους συνδέσμους του γόνατος κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης της Premier League με την Τότεναμ τον Φεβρουάριο.

Η είδηση της πιθανής επιστροφής του αμυντικού θα δώσει ώθηση στον προσωρινό προπονητή Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος υπέγραψε τον Σίλβα ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2020.

Ο Μάουντ δεν συμμετείχε στην ήττα της Τσέλσι από την Γουλβς το Σάββατο λόγω υποτροπής ενός τραυματισμού στην κοιλιακή χώρα.

Η επιστροφή του 24χρονου στις προπονήσεις αποτελεί απρόσμενη έκπληξη, αλλά παραμένει αμφίβολος ενόψει της αναμέτρησης με την Ρεάλ. Έχει να αγωνιστεί με την Τσέλσι από τον Φεβρουάριο και ήταν αχρησιμοποίητος αναπληρωματικός στα παιχνίδια με την Άστον Βίλα και την Λίβερπουλ νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Ο μέσος Καντέ έχασε επίσης την ήττα της Τσέλσι από την Γουλβς το Σαββατοκύριακο, αλλά μόνο για προληπτικούς λόγους ενόψει του ταξιδιού στη Μαδρίτη μεσοβδόμαδα. Ο 32χρονος επέστρεψε για την ομάδα του δυτικού Λονδίνου στην εντός έδρας ήττα από τη Βίλα, μετά από ένα μακρύ διάστημα παραμονής στο περιθώριο λόγω τραυματισμού στον προσαγωγό που απέκτησε εναντίον των Σπερς τον περασμένο Αύγουστο.

Η Τσέλσι θα ταξιδέψει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου για το πρώτο παιχνίδι, ενώ το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Στάμφορντ Μπριτζ την Τρίτη 18 Απριλίου.