Μαλντίνι: «Ο Αντσελότι μου είπε ότι θα τα πούμε στην Κωνσταντινούπολη»

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, αναφέρθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον προπονητή τη Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, για το Champions League.

Μαλντίνι: «Ο Αντσελότι μου είπε ότι θα τα πούμε στην Κωνσταντινούπολη»

Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζουν την πορεία τους στα μεγάλα «σαλόνια» του Champions League, με τους «ροσονέρι» να αντιμετωπίζουν τη Νάπολι και τους «μερένγκες» την Τσέλσι στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου και πλέον τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Μιλάνου, Πάολο Μαλντίνι, μιλώντας στην «La Reppublica» αναφέρθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον προπονητή της «βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι, με τους δύο να δίνουν… ραντεβού στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου θα διεξαχθεί φέτος ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα; Ο Αντσελότι, που είναι τώρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει επίσης μια εκκρεμότητα στην Κωνσταντινούπολη. Αμέσως μετά την κλήρωση με πήρε τηλέφωνο: «Πάολο Τα λέμε στην Κωνσταντινούπολη, εντάξει;», μου είπε», δήλωσε ο Μαλντίνι.

Υπενθυμίζεται ότι στον τελικό του Champions League το 2005 που έγινε στο Ολυμπιακό στάδιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης (σ. εκεί θα γίνει και φέτος ο τελικός), η Μίλαν με αρχηγό τον Πάολο Μαλντίνι και τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο ηττήθηκε 3-2 στα πέναλτι από τη Λίβερπουλ, μετά το εντυπωσιακό 3-3 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Όσο για το ενδεχόμενο να βρεθούν στον τελικό του φετινού θεσμού Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μαλντίνι, σημείωσε:

«Δεν θα είναι εύκολο, αλλά νομίζω ότι η ιστορία του συλλόγου μας δίνει την ευκαιρία να πιστέψουμε σε αυτό. Έχει συμβεί στο παρελθόν. Έχουμε αυτή την ευκαιρία και θέλουμε να την εκμεταλλευτούμε».