Σπαλέτι: «Κακή η κλήρωση με τη Μίλαν»

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις της Νάπολι με την Μίλαν για την φάση των «8» του Champions League, χαρακτηρίζοντας παράλληλα κακή την κλήρωση των παρτενοπέι.

Σπαλέτι: «Κακή η κλήρωση με τη Μίλαν»

Η κληρωτίδα του Champions League επεφύλασε μια ιταλική μάχη στην φάση των «8».

Η Νάπολι στην φάση των προημιτελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα έρθει αντιμέτωπη με την Μίλαν, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι σε δηλώσεις του να σχολιάζει τις μεταξύ τους «μάχες»:

«Όταν όλοι αρχίζουν να λένε ότι είσαι η αγαπημένη ομάδα, η κατάσταση περιπλέκεται. Για να πω την αλήθεια, θα προτιμούσα να μην συναντούσα ιταλικές ομάδες», είπε αρχικά όταν κλήθηκε να σχολιάσει το αντάμωμα των παρτενοπέι με τη Μίλαν, ενώ συμπλήρωσε:

«Ας θυμηθούμε ότι η Μίλαν απέκλεισε την Τότεναμ, οπότε όχι δεν είναι μια καλή κλήρωση. Θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε τρεις φορές σε 20 ημέρες σε πρωτάθλημα και Champions League. Παίζουμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Η Νάπολι θυμίζουμε προπορεύεται με 18 βαθμούς από τη δεύτερη Ίντερ στο πρωτάθλημα, ούσα μια ανάσα από την κατάκτηση του τρίτου σκουντέτο της ιστορίας της, ενώ διαθέτει και την καλύτερη επίθεση στο φετινό Champions League.