Πιόλι: «Η έλλειψη προσοχής μας κόστισε δύο βαθμούς»

Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, κατηγόρησε την ομάδα του για έλλειψη προσοχής, καθώς έχασε βαθμούς χθες βράδυ απέναντι στη Σαλερνιτάνα.

Πιόλι: «Η έλλειψη προσοχής μας κόστισε δύο βαθμούς»

Ήταν μια απογοητευτική βραδιά για την Μίλαν μπροστά σε περισσότερους από 70.000 οπαδούς της, καθώς έπρεπε να εκμεταλλευτεί τα κακά αποτελέσματα της Ίντερ, της Λάτσιο και της Ρόμα, αλλά δεν τα κατάφερε. Φάνηκε ότι θα τα κατάφερνε μετά την κεφαλιά του Ολιβιέ Ζιρού από κόρνερ πριν το ημίχρονο, αλλά ο Μπουλέ Ντία ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους που κέρδισαν την ισοπαλία.

Ο Στέφανο Πιόλι μίλησε στο Milan TV μετά το τέλος της ισοπαλίας με την Σαλερνιτάνα για να αναλογιστεί μια ακόμη απογοητευτική βραδιά για την ομάδα του εντός συνόρων.

«Υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης και προσοχής. Δεν μπορέσαμε να φέρουμε την νίκη που θέλαμε. Είναι κρίμα γιατί θέλαμε να δώσουμε συνέχεια και να ανέβουμε στη βαθμολογία, αλλά το καταφέραμε μόνο εν μέρει», δήλωσε.

«Έπρεπε να είμαστε πιο γρήγοροι γύρω από την μπάλα. Δυσκολευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο θα το διαχειριστούμε με περισσότερη ποιότητα, ταχύτητα και προσοχή. Το να δεχόμαστε αυτό το γκολ είναι πολύ κακό για τις αρετές μας. Μετά το ματς έγινε πιο περίπλοκο, έγινε πιο πολύ φάουλ αλλά δεν ήταν η καλύτερη βραδιά μας».

Για τις αποφάσεις των διαιτητών: «Ειλικρινά δεν τις έχω δει ξανά μετά το παιχνίδι, δεν μπορώ να τις κρίνω ειλικρινά. Διαφορετικά θα έλεγα αυτό που σκέφτομαι».

Για το γκολ που δέχτηκε: «Ναι, το γκολ που δεχτήκαμε το αντικατοπτρίζει αυτό. Δεχτήκαμε ένα γκολ από μια μπαλιά όπου δεν ήμασταν καλά τοποθετημένοι λόγω έλλειψης προσοχής. Το αποτέλεσμα οφειλόταν περισσότερο στις δικές μας αδυναμίες. Δεν έπρεπε να είχαμε κάνει τόσες πολλές αβλεψίες όσες στο γκολ που δεχτήκαμε».