Πόρτο - Ίντερ: Αλαλούμ και κίνδυνος να βρεθούν εκτός «Ντραγκάο» χίλιοι οπαδοί των «νερατζούρι»

Αρκετοί οπαδοί της Ίντερ που προμηθεύτηκαν εισιτήρια στις εξέδρες των φιλάθλων της Πόρτο, ίσως δεν μπουν στο «Ντραγκάο»!

Πόρτο - Ίντερ: Αλαλούμ και κίνδυνος να βρεθούν εκτός «Ντραγκάο» χίλιοι οπαδοί των «νερατζούρι»

Ένα... αλαλούμ επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο Πόρτο, καθώς οπαδοί της Ίντερ προμηθεύτηκαν εισιτήρια για τον επαναληπτικό του «Ντραγκάο» (14/3, 22.00) μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των «δράκων» και έκλεισαν θέση στις εξέδρες που θα κάθονται οι Πορτογάλοι!

Πλέον, είναι πολύ πιθανό όλοι όσοι αγόρασαν εισιτήρια στις εξέδρες των γηπεδούχων, να μην μπουν τελικά στο «Ντραγκάο».

Από το πρωί της Τρίτης (14/3) γίνονται συσκέψεις επί συσκέψεων με τους εκπροσώπους των ομάδων και την τοπική αστυνομία, ώστε να βρεθεί μία λύση.

Έως τώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τοπικές αρχές επειδή έχουν χαρακτηρίσει το ματς ως υψηλής επικινδυνότητας, έχουν ξεκαθαρίσει ότι στις εξέδρες των οπαδών της Πόρτο θα καθίσουν μόνο Πορτογάλοι οπαδοί και πως οι οπαδοί της Ίντερ θα καθίσουν στην εξέδρα των φιλοξενούμενων.

Αυτό σημαίνει ότι όποιος Ιταλός έχει αγοράσει εισιτήριο στις κερκίδες των οπαδών της Πόρτο, πολύ απλά αναμένεται να μείνει εκτός γηπέδου. Λέγεται λοιπόν ότι περίπου χίλιοι οπαδοί της Ίντερ είχαν κλείσει θέση στις εξέδρες των γηπεδούχων και εκτός απροόπτου δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο «Ντραγκάο».