Στραματσόνι για Ίντερ: «Σημαντικό για το μέλλον να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League»

Για την σημασία που θα έχει για την Ίντερ η πρόκριση επί της Πόρτο στα προημιτελικά του Champions League μίλησε ο άλλοτε τεχνικός των «νερατζούρι» και του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι.

Στραματσόνι για Ίντερ: «Σημαντικό για το μέλλον να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League»

O πάλαι ποτέ προπονητής του Παναθηναϊκού και της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι κλήθηκε να μιλήσει για την αναμέτρηση των «νερατζούρι» με την Πόρτο για τους «16» του Champions League.

«Τώρα ο κόσμος της Ίντερ θα πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα, το να πάρει το εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη θα είναι κάτι το σημαντικό για το μέλλον. Επιπλέον, αν νικήσεις την Γιουβέντους, μπορείς να κλειδώσεις τη θέση σου στο νέο Champions League», ήταν τα πρώτα λόγια του Ιταλού τεχνικού, ενώ συνέχισε:

«Είμαι πεπεισμένος πως η Ίντερ βολεύεται να δίνει αγώνες όπου ο αντίπαλος παίζει ανοιχτά, όπως για παράδειγμα απέναντι στην Νάπολι ή στην Μπαρτσελόνα, ή σε ντέρμπι.

Σε αυτά τα ματς η Ίντερ ήταν πάντα εδώ και με εντυπωσιάζει. Για αυτό το λόγο είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς με την Πόρτο», κατέληξε.