Γκουαρντιόλα: «Η δουλειά μου στη Μάντσεστερ Σίτι θα κριθεί από την κατάκτηση του Champions League

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τον στόχο της κατάκτησης του Champions League.

Γκουαρντιόλα: «Η δουλειά μου στη Μάντσεστερ Σίτι θα κριθεί από την κατάκτηση του Champions League

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ενόψει του επαναληπτικού της Μάντσεστερ Σίτι με την Λειψία, έκανε ενδιαφέρουσες δηλώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη δουλειά του: «Η δουλειά μου στη Μάντσεστερ Σίτι θα κριθεί από το αν θα κατακτήσουμε το Champions League. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζω από την πρώτη στιγμή, από τα πρώτο μας παιχνίδι. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με αυτό».
Για το παιχνίδι με τη Λειψία: «Πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχει σημασία αν θα σκοράρουμε πολλά γκολ, πρέπει απλώς να νικήσουμε. Διεκδικούμε τρία τρόπαια και πρέπει να τα δώσουμε όλα τους τελευταίους μήνες. Η Λειψία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και γνωρίζαμε εξ αρχής τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε, αλλά ακόμα και τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Νάπολι να αντιμετωπίζαμε, θα σκεφτόμουν τα ίδια. Σε αυτό το σημείο του Champions League υπάρχουν μόνο δυνατές ομάδες και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Η πίεση είναι σε εμάς και πρέπει να έχουμε το μυαλό μας μόνο στο πώς θα νικήσουμε».
Για τον Χάαλαντ: «Το σκοράρισμα δεν είναι η μόνη δουλειά του στο γήπεδο. Προφανώς, για έναν επιθετικό αυτό είναι το σημαντικότερο, αλλά χρειάζονται περισσότερα. Τον θέλουμε να συμμετέχει στο παιχνίδι μας και να είναι ενεργός. Τόσο εμείς όσο και ο ίδιος, πρέπει να να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι».