Μπενζεμά: Ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός - Μπορεί να παίξει με την Λίβερπουλ

Ο τραυματισμός του Καρίμ Μπενζεμά στον αστράγαλο δεν είναι σοβαρός και ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον επαναληπτικό αγώνα για την φάση των «16» του Champions League με την Λίβερπουλ την επόμενη Τετάρτη.

Μπενζεμά: Ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός - Μπορεί να παίξει με την Λίβερπουλ

Ο Καρίμ Μπενζεμά χτύπησε κατά την διάρκεια της «λευκής» ισοπαλίας της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ρεάλ Μπέτις την Κυριακή και έκτοτε προπονείται σε κλειστό χώρο.

Ο 35χρονος Γάλλος μπορεί να αγωνιστεί ακόμη και το Σάββατο κόντρα στην Εσπανιόλ, αν κριθεί αρκετά ικανός για να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας την Παρασκευή.

Ωστόσο, ο Μπενζεμά και ο προπονητής των «μερένχες» Κάρλο Αντσελότι δεν θέλουν να ρισκάρουν με τον τραυματισμό, δεδομένης της σημασίας του επιθετικού για την ομάδα.

Οι Νταβίντ Αλάμπα και Φέρλαντ Μεντί, εν τω μεταξύ, δεν θα είναι διαθέσιμοι για την επίσκεψη της Εσπανιόλ. Ο Αλάμπα γυμνάζεται μόνος του, ενώ ο Μεντί συμμετέχει σε ομαδικές προπονήσεις, αλλά αναρρώνει ακόμα από τον τραυματισμό στον μηρό που υπέστη τον Ιανουάριο.

Ο Μαριάνο Ντίαζ είναι άλλος ένας που εργάζεται σε κλειστό χώρο και θα μπορούσε επίσης να παίξει ρόλο το Σάββατο, αν επιστρέψει σε πλήρη προπόνηση την Παρασκευή.

Η Ρεάλ είναι δεύτερη στην La Liga, εννέα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.