Ρεάλ Μαδρίτης: Αμφίβολος ο Μπενζεμά για τη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ

Αγώνα δρόμου θα κάνει ο Καρίμ Μπενζεμά για να προλάβει τον αγώνα ρεβάνς της Ρεάλ Μαδρίτης με αντίπαλο τη Λίβερπουλ (15/3) για τους «16» του Champions League.

Ρεάλ Μαδρίτης: Αμφίβολος ο Μπενζεμά για τη ρεβάνς με τη Λίβερπουλ

Κάθε άλλο παρά θετικά είναι τα νεότερα από το «στρατόπεδο» της Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάσταση της υγείας του Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο την Εσπανιόλ το προσεχές Σάββατο (11/3) για την 25η αγωνιστική της La Liga λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αστράγαλό του.

Πέραν τούτου όμως, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του και στον αγώνα ρεβάνς με τη Λίβερπουλ την επόμενη εβδομάδα (15/3) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τη φάση των «16» του Champions League.

Ο Γάλλος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το συγκεκριμένο ματς της ομάδας του, η οποία είχε κερδίσει τους «κόκκινους» με 5-2 στο πρώτο παιχνίδι στο «Άνφιλντ».

Για την ιστορία, υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά τον επαναληπτικό της Ρεάλ με τη Λίβερπουλ, ακολουθεί το ντέρμπι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου».