Λειψία: Αμφίβολος ο Ενκουνκού ενόψει Μάντσεστερ Σίτι

Ο κυνηγός της Λειψίας, Κρίστοφερ Ενκουνκού πρόκειται να μείνει περισσότερο καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης μετά τον τραυματισμό του στον μηρό που μπορεί να τον αποκλείσει από την αναμέτρηση των "16" του Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι.

Λειψία: Αμφίβολος ο Ενκουνκού ενόψει Μάντσεστερ Σίτι

Ο Κρίστοφερ Ενκουνκού, ο οποίος έχει υπογράψει προσύμφωνο για να ενταχθεί στην Τσέλσι την επόμενη σεζόν, ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός την Παρασκευή από τότε που επέστρεψε από ένα πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο τον έκανε να χάσει τρεις μήνες, συμπεριλαμβανομένου του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Εθνική Γαλλίας στο Κατάρ.

Ο 25χρονος συμπλήρωσε 83 λεπτά στην ήττα με 2-1 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και αντικαταστάθηκε αργά.

Η Λειψία επιβεβαίωσε αργότερα ότι είχε υποστεί ένα "μικρό τράβηγμα στον μηρό" αλλά "θα μείνει για λίγο εκτός".

Η γερμανική ομάδα αντιμετωπίζει εντός έδρας την Γκλάντμπαχ στις 11 Μαρτίου, πριν ταξιδέψει στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι για τον επαναληπτικό αγώνα των "16" του Champions League τρεις ημέρες αργότερα.

Το πρώτο παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1.

Η Λειψία ανακοίνωσε επίσης ότι ο μέσος Σλάγκερ θα μείνει εκτός δράσης "για μεγάλο χρονικό διάστημα" και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Δευτέρα έπειτα από ρήξη συνδέσμου.

Η Τσέλσι είναι κατανοητό ότι έχει δεσμευτεί να πληρώσει περισσότερα από τα 60 εκατ. ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ενκουνκού για να τον εξασφαλίσει νωρίτερα και να αποφύγει μια πιο έντονη μάχη για τις υπηρεσίες του αυτό το καλοκαίρι.

Παρά το γεγονός ότι έπαιξε σε 18 από τα 23 παιχνίδια της Λειψίας στην Bundesliga, κάποια από αυτά από τον πάγκο, ο Ενκουνκού είναι ο πρώτος σκόρερ της Λειψίας με 12 γκολ στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.