Έρευνα της εισαγγελίας της Πορτογαλίας για ένα παιχνίδι της Μπενφίκα το 2018

Η εισαγγελία στην Πορτογαλία ερευνά καταγγελίες σε βάρος της Μπενφίκα ότι «έστησε» παιχνίδι το 2018 για να πάρει το εισιτήριο για το Champions League.

Έρευνα της εισαγγελίας της Πορτογαλίας για ένα παιχνίδι της Μπενφίκα το 2018

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε στο ρεπορτάζ του το δίκτυο Tvi, η Μπενφίκα εγγυήθηκε μεταγραφή στον παίκτη της Μορεϊρένσε, Άλφα Σεμέντο, με αντάλλαγμα ένα πέναλτι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Συγκεκριμένα οι «Αετοί» ήθελαν να πάρουν την δεύτερη θέση τη σεζόν 2017-18 ώστε να κερδίσουν το εισιτήριο για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση σε βάρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Και το πέτυχαν χάρη σε ένα πέναλτι την τελευταία αγωνιστική που καταλογίστηκε σε αντίπαλο ο οποίος το καλοκαίρι του 2018 πήρε μεταγραφή στην Μπενφίκα!

Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν ισόβαθμες και την τελευταία αγωνιστική η πρώτη επικράτησε της Μορεϊρένσε με 1-0, ενώ τα «λιοντάρια» ηττήθηκαν με 2-1 στην έδρα της Μαρίτιμο.

Φαίνεται, όμως, ότι οι άνθρωποι της Μπενφίκα είχαν τάξει μεταγραφή στον παίκτη που υπέπεσε στο πέναλτι. Και πραγματικά ο Σεμέντο λίγους μήνες αργότερα μετακόμισε στο «Ντα Λουζ»!

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και αναμένεται το πόρισμα που θα δείξει αν τελικά θα απαγγελθούν κατηγορίες.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από τον αγώνα Μπενφίκα-Μορεϊρένσε και το πέναλτι που υπέπεσε στο 51ο λεπτό ο Άλφα Σεμέντο.