Nεϊμάρ: Σοβαρότερος ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου, νοκ-άουτ με Mπάγερν!

Oι εξετάσεις στον αστράγαλο του Νεϊμάρ επιβεβάιωσαν το πρόβλημα στους συνδέσμους, εκμηδενίζοντας τις πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα με την Μπάγερν στο Μόναχο για τη φάση των «16» του Champions League.

Nεϊμάρ: Σοβαρότερος ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου, νοκ-άουτ με Mπάγερν!

Οι λίγες, ούτως ή άλλως, πιθανότητες να είναι παρών ο Νέιμαρ στον επαναληπτικό του Μονάχου για την φάση των «16» του Champions League, όπου η Παρί Σεν Ζερμέν θα επιχειρήσει ν' ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 των Παρισίων, μοιάζουν να εξανεμίστηκαν.

Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λιλ αποδείχθηκε ακόμα πιο σοβαρός από ό,τι υπολογιζόταν, με συνέπεια να μοιάζει με θαύμα η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Μονάχου.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων την Τρίτη έδειξαν ότι υπέστη ζημιά στους συνδέσμους του αστραγάλου και οι εκτιμήσεις είναι άκρως δυσοίωνες για την επιστροφή του.

Η «Parisien» υποστήριζε σε ρεπορτάζ της ότι ο 31χρονος Βραζιλιάνος δεν μπορεί να επιστρέψει πριν περάσουν τρεις εβδομάδες κι ύστερα από τις εξετάσεις, όλα δείχνουν ότι είναι οριστική η απουσία του από το δεύτερο παιχνίδι με την Μπάγερν, ύστερα από την ήττα 0-1 στο Παρίσι.

Ο Νεϊμάρ θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις την επόμενη εβδομάδα, για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του.