Ουζουνίδης: «Φταίει η νοοτροπία μας»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ εξήγησε τους λόγους που η ΑΕΚ παραδόθηκε στις ορέξεις του Άγιαξ.

Ουζουνίδης: «Φταίει η νοοτροπία μας»

Με κάτω τα χέρια παραδόθηκε η ΑΕΚ στις ορέξεις του Άγιαξ, ο οποίος τη νίκησε με σκορ 3-0 στην πρεμιέρα του Champions League. Στον Μαρίνο Ουζουνίδη φυσικά και δεν άρεσε αυτό το αποτέλεσμα και πολύ περισσότερο δεν του άρεσε ο τρόπος με τον οποίο ήρθε. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» εξήγησε στο που οφείλεται αυτή η ήττα.

«Η νοοτροπία μας φταίει! Σταματήσαμε να παίζουμε, σταματήσαμε να διεκδικούμε το παιχνίδι όταν δεχτήκαμε το γκολ. Σ’ αυτό το επίπεδο δεν πρέπει να σταματάς όταν κάποιος σε βάζει κάτω, αλλά να δυναμώνεις και να γίνεσαι πιο πιεστικός», τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός συνεχίζοντας επισήμανε: «Είναι άλλη η νοοτροπία σ’ αυτά τα ματς και πρέπει γρήγορα να μπούμε σ’ αυτή. Δεν έπρεπε να μας επηρεάσει το γκολ. Δεν έπρεπε να αλλάξουμε τρόπο σκέψης. Ήταν σα να τα παρατήσαμε εντελώς κι αυτό ήταν που με ενόχλησε πάρα πολύ. Αυτή η εικόνα, σα να σταματήσαμε να παίζουμε».

Ολοκληρώνοντας έδωσε το σύνθημα ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ λέγοντας: «Πέρασε αυτό το ματς, ήδη πρέπει να το έχουμε ξεχάσει και πάμε για το επόμενο. Δεν το διαχειριστήκαμε καλά, θα είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα στο ματς της Κυριακής. Πάμε στο ξενοδοχείο να ηρεμήσουμε και από αύριο το πρωί υπάρχει μόνο το επόμενο παιχνίδι».